TELEFON TID MELLEM KL 9 - 15

Tlf.  23 32 59 36

Anne Brandt Hanssing

MedieGrafiker, Grafiske Designer, illustrator & Billedkunstner

Jesper (Bimmer) Brandt Hanssing

System administrator, programmør & udvikler

Hvem er Anne og Bimmer?

 

Anne

blev færdig uddannet i marts 1999, med censor fra det kongelige kunstakademi i København, og har siden da arbejdet i Reklame branchen. I 2008 valgte Anne at blive selvstændig, og har siden arbejdet for virksomheder både i og udenfor Danmark. Annes stærke sider er Design, kommunikation, formsprog, det grafiske udtryk, tryksager off & online, Lay-out, webdesign, webshops, webudvikling, CMS, SEO, Adwords, HTML5, PHP, Javascripts, Perlscripts, CSS og så er Anne super bruger af Adobe pakken.

 

Bimmer

har siden 1987 været selvstændig og arbejdet som programmør og software udvikler. Det er blevet til mange spændende opgaver gennem årene både som frontend og backend udvikler. Bimmer har b.la. udviklinget PABC tilbehør, PABX testudstyr, GMS udstyr, Teleswitch, viderekoblingsudstyr, og kontrolbox til dental vandrens. Bimmers stærke sider er PHP, MySQL, HTML5, XLM, CSS, CMS,  AJAX, JavaScript, jQuery, DNS, Web Hosting, LAMP,  Assembler programmering, Delphi, Pascal, Basic, C++ og Apache.

Hvad koster det?

 

Det koster nødvendigvis ikke en bondegård - Det kan betale sig at få andre til at lave de ting som man ikke selv når, så kan du lægge din energi det rigtig sted.

 

Ring og hør hvad netop dit projekt vil koste.

a

Tlf. 23 32 59 36

a

Kontakt os og hør om dine muligheder

a

post@dotmedia.dk

 

Dot Media

 

Askehaven 8 B

4500 Nykøbing Sj.

CVR. 35 64 64 42

 

Tlf. 23 32 59 36

a
a
a
a
a
a
a
a
a