GRAFISK DESIGN

Grafisk design er ofte kaldet visuel kommunikation som viser det æstetiske udtryk af et koncept, et firma eller en idé. Grafisk Design er en kreativ og systematisk plan som løser et layout, opnå nye målsætninger via brug af billeder, symboler, ord, illustrationer mv. – Grafisk Design er kunst med det formål at formidle og forstærke dit budskab, samt brande dit firma.

Arbejdet som Grafisk Designer består af mange forskellige opgaver. Alle de opgaver vi laver hos DotMedia har en grafisk brugerflade. Alt fra tryksager, bøger, brochure, reklamer, plakater, symboler, skilte, blade, aviser, annoncer, multimedieproduktioner, webdesign, webshops, databaser, speciel software, apps og mm.

Som Grafisk Designer er vores opgave, at dække over hele den kreative proces fra føste idé til det færdige resultat. I samarbejde med vores kunder formidler vi og forstærker kundens budskab.

Ring og hør hvad din opgave vil koste – Telefon 23 32 59 36

WEB SHOP

Vi har specialiseret os i Magento Webshops og WooCom til WordPress.

Magento er den helt store forkromet webshop til de kunder som har flere tusindende produkter som skal sælges igennem en webshops. Vi er eksperter i de mere krævende e-handelsløsninger, og vi udvikler specialiseret software til backend løsninger for vores kunder.
Vi laver alt fra første idé af designet og funktionaliteten af din webshops, til din færdige webshops. Vi har faste kunder, hvor vi fast står for prisopdateringerne af over 26.000 produkter på ugeplan.

WooCom til WordPress hjemmesider, er et shop modul, som vil være perfekt til de kunder som har et begrænset antal produkter som skal sælges på nettet.

Da behovet, funktionaliteten og kravene til en webshops er forskellige fra kunde til kunde, så ring og hør om dine muligheder – Telefon 23 32 59 36.

HJEMMESIDER

Vi laver fortrinsvis hjemmeside i wordpress CMS. Men vi arbejder med de fleste hjemmeside systemer og vi kan programmere en ren HTML hjemmeside, hvis det skulle være dit ønske.

Vi udvikler en brugervenlig og professionel hjemmeside i lækkert design, efter vores kunders ønsker og behov.

Har du brug for en mere specialiseret hjemmeside, med speciel funktioner, som f.eks et sponsor site til event eller en hjemmeside med en produktgenerator eller andre spændene ting, er vi klart til at løse din opgave.

Ring og hør om dine muligheder – Telefon 23 32 59 36

SYSTEM UDVIKLING

Vi skræddersy unikke softwareløsninger til både frontend og backend, for vores kunder.

Systemudvikling består af en kombination af, at finde frem til kravene til det kommende system, analysere sammenhængene for softwaren, designe, programmere og teste det.

Forskellige systemer forbinder brugere og data. Dette kan gøres på en effektiv måde, for så vil dine medarbejder og brugere have det meget nemmere, når de bruger dit system.

Da behov, krav og funktionaliteten er meget forskellig fra system til system, så ring og hør om dine muligheder. – Telefon 23 32 59 36

Dot Media ApS

Askehaven 8 B
4500 Nykøbing Sj.
CVR. nr. 3564 6442