Anne Brandt Hanssing

Mediegrafiker, Grafisk designer, illustrator & Billedkunstner

Jesper (Bimmer) Brandt Hanssing

IT-System udvikler

Hvem er vi ?

Vi har begge i mange år arbejdet som selvstændige erhvervsdrivende indenfor reklame & IT branchen. I slutningen af 2014 var den spæde start på vores samarbejde, som blev til firmaet Dot Media i marts 2015. Det er blevet til rigtig mange spændende opgaver igennem årerne, og vi har mange faste kunder
– Kontakt os og hør om vi kan hjælpe dig eller din virksomhed med jeres næste projekt.

Anne – CV

Blev færdig uddannet i marts 1999, med censor fra det kongelige kunstakademi i København, og har siden da arbejdet i Reklame branchen. I 2008 valgte Anne at blive selvstændig, og har siden arbejdet for virksomheder både i og udenfor Danmark. Annes stærke sider er Design, kommunikation, formsprog, det grafiske udtryk, tryksager off & online, Lay-out, webdesign, webshops, webudvikling, CMS, SEO, Adwords, HTML5, PHP, Javascripts, Perlscripts, CSS og så er Anne super bruger af Adobe pakken.

Bimmer – CV

Har siden 1987 været selvstændig og arbejdet som programmør og software udvikler. Det er blevet til mange spændende opgaver gennem årene både som frontend og backend udvikler. Bimmer har b.la. udviklinget PABC tilbehør, PABX testudstyr, GMS udstyr, Teleswitch, viderekoblingsudstyr, og kontrolbox til dental vandrens. Bimmers stærke sider er PHP, MySQL, HTML5, XLM, CSS, CMS,  AJAX, JavaScript, jQuery, DNS, Web Hosting, LAMP,  Assembler programmering, Delphi, Pascal, Basic, C++ og Apache.

Hvad koster det ?

Det koster nødvendigvis ikke en bondegård at få extern hjælp – Det kan betale sig at få andre til at lave de ting som man ikke selv når, så kan du lægge din energi det rigtig sted.

 

Timeløn: 720 kr. ex. moms – pr. 1/1-2021

Standart forretning betingelser er gældende for alle opgaver.

Ring og hør hvad netop dit projekt vil koste.

Telefon 23 32 59 36

Kontakt os og hør om dine muligheder

Post@dotmedia.dk

Dot Media ApS

Askehaven 8 B
4500 Nykøbing Sj.
CVR. nr. 3564 6442